Onze mooiste projecten

Droomt u van een stadsmoestuin of een tuin vol biodiversiteit? Vertel er ons meer over!

Contacteer ons

Onze diensten

Création et entretien de potagers d’entreprise

Ontwerp, installatie en onderhoud van bedrijfsmoestuinen

Skyfarms creëert moestuinen bij bedrijven, begeleidt het personeel via training, en doet het onderhoud. Wij staan aan uw zijde van de aanplanting tot de oogst, en doen dat op een gezellige speelse manier om uw medewerkers een originele pauze te bezorgen in de natuur: dat is goed voor hun welzijn!

Création et entretien de jardins de biodiversité

Ontwerp, installatie en onderhoud van biodiversiteitstuinen

Skyfarms transformeert groene ruimten tot oases van biodiversiteit. Van het reconstitueren van verschillende ecosystemen, tot vijvers met waterplanten via eetbare wilde planten, in onze biodiversiteitstuinen gebruikt u al uw zintuigen.

 - Végétalisation de bureaux

Vergroenen van kantoorruimten

Skyfarms brengt de natuur binnen in uw kantoor. Wij installeren en onderhouden uw kamerplanten. Wij gebruiken ondermeer plantenbakken van lokaal hout en zonder chemische producten

 - Teambuilding et visites de potagers existants

Teambuilding en bezoeken aan bestaande tuinen

Skyfarms organiseert teambuildings in Brusselse moestuinen. Wij openen de poorten van onze mooiste stadsmoestuinen voor groepen collega's die samen willen bijdragen aan de vergroening van de stad

Conférences et formations

Lezingen, workshops en animaties

Skyfarms biedt vorming op maat, webinars en lezingen over verschillende thema's met betrekking tot stadslandbouw, ecologisch onderhoud van tuinen, biodiversiteit en natuur in de stad.

Droomt u van een stadsmoestuin of een biodiversiteitstuin ? Vertel er ons meer over!

Contacteer ons