Contacteer ons

Heeft u een dak, een terras of een tuin ? Zin om uw bedrijfscultuur te ontwikkelen ? Wij antwoorden met plezier op uw vragen !

U kunt het formulier gebruiken of ons contacteren via : info@skyfarms.be

ONS TEAM

Photo de profil Mieke

Mieke Deceuninck

TRAINER IN PERMACULTUUR
mieke.deceuninck @ skyfarms.be

Sinds 2018 omkadert Mieke, met veel passie, de vrijwilligers van onze bedrijfsmoestuinen. Voor haar, "geen moestuin zonder bloemen of compost."

Photo de profil Véronique

Véronique Dewever

Oprichster
+32 476 72 36 28

Véronique richt Skyfarms op in 2016 om teams rond een gemeenschappelijk project te verenigen. Voor haar klinkt enthousiasme als een glimlach, het is besmettelijk !

Photo de profil Augustin

Augustin Nourissier

Oprichter
+32 485 12 63 54

Augustin heeft Skyfarms in 2016 gecreëerd om zijn passie voor de stedelijke landbouw te kunnen overbrengen. Voor hem is niets meer waard dan een tomaat die prachtig mooi rood geworden is van de zon.

WAT BELANGRIJK IS VOOR ONS

Menselijkheid

Voor zichzelf zorgen, een luisterend oor zijn voor anderen, zich ontplooien en delen : dat zijn de waarden die ons nauw aan het hart liggen. Wij nodigen u uit om samen met ons mee te werken aan een project dat u een goed gevoel en energieboost geeft.

Het milieu

Bij ons wordt geen gebruik gemaakt van chemisch-synthetische meststoffen, pesticiden en dergelijke. We zijn ervan overtuigd dat de circulaire economie de toekomst is. Daarom zijn onze materialen en onze partners lokaal en duurzaam. Wij beperken het water en energieverbruik en herwaarderen onze afvalstoffen.

Het design

De natuur is mooi, harmonisch en boeiend. Voor elk project verheugt het ons om die opnieuw uit te vinden en om uitzonderlijke decoratieve ruimtes te creëren waarin al onze zintuigen zich kunnen ontplooien.

Kennisoverdracht

Opleiding en sensibilisering zijn de kernactiviteiten van Skyfarms. Wij willen je helpen om jouw autonomie, ambitie en levensvreugde terug te vinden.