Onze partners

Be Circular

Skyfarms maakt deel uit van de laureaten van de projectoproep Be Cicular 2017. Deze projectoproep heeft als doel Brusselse ondernemingen te ondersteunen in de circulaire economie die zowel innovatief zijn als banen scheppen.

ecobuild.brussels

Skyfarms is lid van ecobuild. brussels - het netwerk van de sector voor duurzaam bouwen en renoveren in Brussel - omdat duurzame ontwikkeling een noodzaak is.

Beci

Skyfarms is lid van Beci, ook gekend onder de naam "Huis van Ondernemingen”

Good Food

Skyfarms is één van de Good Food actoren die deelnemen aan een duurzaam voedingssysteem in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Rabad

Skyfarms is lid van het « Netwerk van Brusselse Actoren voor Duurzame Voeding ». Wij werken samen om de verschillende stappen binnen de voedselproductie te verbeteren.

Cycle en Terre

Cycle en Terre is een Belgische biozaadfabrikant die bijdraagt tot de voedingsautonomie door zich bezig te houden met de lokale en biologische teelt van reproduceerbare zaden.

Tomato chili

Deze startup ontwikkelt 100% gerecyclede serres in Brussel. Skyfarms is betrokken bij het ontwerp van serres en de ondersteuning van telers.

Greenlab.brussels

Wij hebben een zes maanden durend acceleratorprogramma voor milieu-ondernemerschap en circulaire economie bijgewoond, dat door de Greenlab-incubator werd georganiseerd.

Studio Alvin

Studio Alvin staat ons bij in de grafische identiteit en design.

FEDEAU

Skyfarms is actief lid van de Brusselse Federatie van professionals in de stadslandbouw. Samen werken wij aan de ontwikkeling van de sector en aan een andere visie op de stad van morgen.

Wilt u deelnemen aan het avontuur door één van onze partners te worden ?

Contacteer ons